Workshop & Private Dining

Op prachtige locaties organiseert Korean Kitchen kookworkshops voor groepen van 14 tot maximaal 70 personen. Samen gezellig koken van uiteenlopende Koreaanse gerechten staat centraal.

In deze workshop van ongeveer 4 uur zal u bekend worden gemaakt met de Koreaans keuken die bekend staat om zijn pure, verse en magere ingrediënten. Koreaanse gerechten zijn gebaseerd op rijst, vis, vlees, tofu en gefermenteerde groenten. Veel gerechten kennen een marinade waarbij sojasaus en sesamolie de basis vormen.

In groepen van 2 en maximaal 3 personen, afhankelijk wat wij gaan koken gaat elke groep middels een uitgeschreven receptuur werken aan het gerecht. Afhankelijk van de wensen kunnen de gerechten pittig of minder pittig bereid worden. Van tevoren wordt dit dan ook besproken en tijdens de kookworkshop rekening mee gehouden. Zo is er voor elk wat wils!

Veel van onze gerechten kunnen zowel als voor-, tussen- of hoofdgerecht ingezet worden.

Naast workshops verlenen de kookstudios zich ook prima voor private dining. Laat u verwennen met authentiek Koreaans eten dat live wordt bereid door een privé kok op een van onze besloten locaties. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden en geven wij een advies op maat.