Kookworkshop Amsterdam? Korean Kitchen!

Zoek je een gezellige en exclusieve kookworkshop in Amsterdam voor je collega’s, familie of vrienden? De Koreaans keuken is momenteel erg hip en booming. Ervaar de Koreaanse keuken en leer samen met onze chef-kok uiteenlopende Koreaanse gerechten te bereiden. Al onze producten zijn zo veel mogelijk dagvers, biologisch en puur en wij werken zoveel mogelijk met authentieke Koreaanse seizoen producten. Ontdek de gezellige kookworkshops van Korean Kitchen. De workshop wordt gegeven aan groepen vanaf 14 gasten. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kookworkshop in Amsterdam:

Programma kookworkshop Amsterdam

Onder leiding van een ervaren Koreaanse chef- kok leer je diverse snij- en bereidingstechnieken gedurende de workshops. Een kookworkshop bij Korean Kitchen ziet er als volgt uit:

  • Je bereidt een menu, bestaande uit vier gangen.
  • Veel van onze gerechten kunnen zowel als voor-, tussen- of hoofdgerecht ingezet worden.
  • Wij stemmen het menu in goed overleg met elkaar af.
  • Tijdsduur: vierenhalf uur.
  • Achtergrondmuziek in overleg. 
  • De recepturen worden nadien per mail toegestuurd.

Verse ingrediënten

Tijdens de vierenhalf uur durende workshop waar ook veel ruimte is voor elkaar, maak je kennis met de Koreaanse keuken die bekend staat om zijn pure, verse en magere ingrediënten. De Koreaanse gerechten zijn vooral gebaseerd op rijst, vis, vlees, tofu en gefermenteerde groenten. Daarnaast kennen veel gerechten een marinade waarbij sojasaus en sesamolie de basis vormen. Lees meer over de Koreaanse ingrediënten.

Kimchi

Een bekend bijgerecht dat bestaat uit gefermenteerde groente is Kimchi. Het is gemaakt van verschillende groenten, meestal kool en zit bomvol smaken. Een veelvoorkomend geluid is dat je er verslaafd aan kan raken, alleen al omdat het ongelooflijk gezond is! Gefermenteerde groenten hebben een intensief proces ondergaan. Je kunt ze langer bewaren, ze zijn beter verteerbaar en de vitamines blijven langer behouden.

In groepjes

Afhankelijk van de groepsgrootte gaat elke groepje met een uitgeschreven receptuur aan de slag. Vooraf vragen wij je of je de gerechten pittig of minder pittig wil bereiden. Ook houden wij rekening met vegetariërs, veganisten en dieet-wensen. Dit wordt vóór de kookworkshop besproken zodat er tijdens de workshop rekening mee gehouden kan worden. Zo is er voor elk wat wils!

Locaties kookworkshop Amsterdam

De kookworkshops worden gegeven vanuit prachtige locaties in Amsterdam en omgeving. Denk aan de volgende locaties:

  • Binnen Bantammerstraat 15 in Amsterdam
  • Nieuwe Hemweg 6 s Amsterdam

Contact

Ben je enthousiast geworden om een kookworkshop in Amsterdam te organiseren voor, je collega’s familie, vrienden? Vraag een offerte aan voor de allerleukste kookworkshop in Amsterdam.

Wij nemen zo spoedig contact met je op.

Onze gasten: